søndag 31. oktober 2010

Nytt øvingslokale

I går fikk vi omsider testa nytt øvingslokale, og det var digg. Det er et eller annet med dette å øve på jobb, nemlig...Misforstå meg rett, altså, for jeg elsker jobben min, - men det er deilig å slippe å føle at man skal på jobb, når man egentlig skal på øving.

Vi har vært heldige som har hatt mulighet til å oppbevare stæsjet vårt på et lite lager på skolen, og det har vært suverent bare å ha en fast plass å være. Når det er sagt, så har vi etterhvert fått såpass mye stæsj at det faktisk tar en del tid både å rigge opp og å rigge ned for hver øving, og det er litt pes. I går testa vi derfor DPØ'en for første gang, og det var rett og slett en stor opptur. (For uinvidde: DPØ er en forkortelse for "Det plutselige øvingslokalet. Vet ikke helt hvorfor, men det kom vel bare plutselig.)
For det første så er det et skikkelig øvingslokale, ikke et klasserom med utstoppede fugler og king size modeller av ører og hjerter og skap full av brannfarlige væsker.

Kilde: www.legebutikken.no


  

For det andre er det av samme grunn mye bedre lyd der, og akkurat passe intimt og trivelig. Og sist, men ikke minst: Vi slipper å rigge opp og ned alt utstyret hver eneste gang, for det meste vi trenger står der permanent, ferdig rigga. Hurra! Nå blir utfordringen i større grad å huske å booke lokalet, siden vi ikke er de eneste som øver der. (Som om ikke det å finne øvingsdager er utfordrende nok i seg selv...).

Vil i samme anledning rette en stor takk til Wår, for at vi fikk benytte noen kvadrat til lagerplass på skolen...alle som jobber der vet at det er ikke bare-bare å finne ledige rom. Vi er riktignok ikke heeelt utflytta enda, men i løpet av kort tid vil det nok være plass til både skjelett, forstørrelsesglass, floraer, blomster og bier der inne. Likeså vil jeg rette en stor takk til Knut-Ole, som stadig vekk fikser saker og ting til oss, og som også denne gangen har gjort oss svært så hæppi.You're the man.

Altså...ting skjer. Og det er moro.

2 kommentarer:

Dans på roser sa...

arrshti! Grattis med DPØ!

marit@vanishingvegas.com sa...

arsshhti arsshti, ja! :) Går det bra med dansen din, kjære?